Шкільна форма від виробника TIMBO має високу якість і представлена ​​в широкому асортименті в інтернет-магазині. Підприємство займається виготовленням одягу для дівчаток та хлопчиків і нарядів для мам. Модельний ряд охоплює всі сезони. Замовнику пропонується верхній одяг (пальто і курточки), комбінезони на міжсезоння, костюми і платтячка на літо і шкільна форма для навчання. Запропоновані товари варті уваги покупця завдяки високій якості виготовлення і дотримання всіх норм при пошитті одягу для дітей. Це, в першу чергу, натуральні тканини. Теоретично 100% натуральні тканини - це добре. Але практика показала, що додавання невеликого відсотка синтетичних ниток підвищує міцність тканин, що сприятливо впливає на зносостійкість і збільшує термін служби виробів. Та й гладити такі речі набагато простіше. Невеликий відсоток синтетики не робить негативного впливу на організм дитини.

Оптом шкільна форма в Україні продається в інтернет-магазині TIMBO

Придбати оптом шкільну форму в Україні можна різних вітчизняних виробників і імпортного виробництва. Серед всіх пропозицій вигідно виділяється виробник TIMBO. Компанія не зупиняється на досягнутому. Постійно йде робота по розширенню асортименту. Підтвердження цьому - регулярно оновлюваний асортимент інтернет-магазину TIMBO. Виробник працює як з роздрібними покупцями, так і з оптовиками. Оптових покупців приваблюють доступні ціни та лояльна політика підприємства. Оптом вже вважається кількість товару понад 5 одиниць. Притому, покупець самостійно вказує необхідні йому розміри, ніякого нав'язування «неходового» товару. Заохочується закупівля товару на великі суми. «Великими» вже вважається 5000 Грн. Покупці, які зробили замовлення понад 5 тисяч гривень, мають можливість отримати ще знижку в розмірі 3%. Чим більша сума замовлення - тим істотніше знижка. Дізнатися всі подробиці можна зателефонувавши менеджерам по телефону, або відвідавши інтернет-магазин, розділ «Опт».

школьная форма тимбо

Купити шкільну форму оптом вигідно і виробнику і продавцю

Одяг вітчизняного виробника TIMBO не поступається зарубіжним зразкам, а деяких виробників навіть перевершує. Моделі шкільної форми створюються дизайнерами з урахуванням підліткової фігури малюків. Мами мають можливість вибрати одяг, як для худеньких, так і для здорованів.

Купити шкільну форму оптом можна дистанційно. Для цього слід відвідати інтернет-магазин TIMBO. Мінімальна сума замовлення не обумовлюється, покупця не вмовляють купити непотрібний товар, стимулює замовника система знижок, вибір зручного способу оплати і доставка будь-яким перевізником. Жителі Харкова можуть обговорити доставку замовлення «до дверей» і оплату прямо в руки кур'єру.

Юридичні фірми мають можливість оформити договір і отримати на руки всі необхідні документи. Оптові закупівлі - це розумний спосіб вкладення грошей, який призведе до накопичення капіталу і розвитку бізнесу.